Gabriel Amadeo Videla

fra

Buenos Aires

BuchholtzStensgaardTANGO

Argentinsk tango og sydamerikansk musik er på programmet

Vi spiller flotte melodier fra Argentina & Brasilien blandet med egne kompositioner. En farverig koncert fra de varme lande.

Koncertturne med en af Argentinas bedste tangosangere i samarbejde med BuchholtzStensgaardTANGO 

fra 1-10 februar, 2024

Booking nu!

Koncerten byder selvfølgelig på traditionelle argentinske tangoer af Carlos Gardel og musik af Astor Piazolla. På programmet er også sydamerikansk folkemusik og arrangementer over kendte harmonika og marimba værker.

Man kan evt. invitere tangodansere til at lave en lille opvisning undervejs i koncerten. Ring gerne og hør nærmere om muligheder.

 

Gabriel Amadeo Videla er uddannede fra musikkonservatoriet i Buenos Aires. I Argentina er han kendt for sit arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition. Han har givet mange koncerter i syd og nordamerika og har turneret i bl.a. i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien og Japan.

 

Ib Buchholtz

Ib Buchholtz er en sand harmonikavirtuos, født i et hjem med harmonika og blev allerede som barrn kendt som “Den 12-årige harmonikavirtuos Ib Hansen”. Ib har virket inden for stort set alle genrer: Klassisk, rytmisk og folkemusik. Inden for rytmisk musik har han spillet i forskellige sammenhænge på klubber, spillesteder og til dans. Han har i mange år optrådt sammen med De Gyldne Løver.

Kai Stensgaard

Kai Stensgaard er international kendt, prisvindende marimbasolist og komponist. Han har udviklet en speciel 6-kølleteknik, hvor han spiller med hele seks køller på marimbaen i stedet for de traditionelle fire. Han har ligeledes komponeret mange stykker for denne teknik og mange af dem bliver spillet af marimbaspillere verden over og undervist i spilleteknikken i verden. Kai Stensgaard er desuden medopfinder af aluphonen.

Kai Stensgaard har igennem de seneste 20 år rejst verden rundt med koncerter i bl.a. Royal Festival Hall i London, Simon Bolivár Concerthall i Mexico City og The National Concert Hall i Taiwan. Han har ofte turneret i Mexico og Sydamerika. Ligeledes er han efterspurgt til master classes og som dommer i internationale marimbakonkurrencer. Marimbaen har bragt ham til Europa, Japan, Taiwan, USA, Mexico, Argentina, Chile og Puerto Rico.

Vi spiller overalt

Kontakt os og hør nærmere på +45 21229193 eller ks@marimba.dk

Du kan også kontakte os her